torsdag 7 maj 2009

Det regnar och jag som är ledig


Ja ja, någon gång ska man väl städa inomhus också. Eller sitta vid datorn och leta upp gamla trädgårdsprogram. Eller fortsätta uppdatera sin trädgårdsblogg.

5 kommentarer:

 1. Hej..
  och tack för besöket på min blogg..roligt med såpass "närväga" besök, det verkar inte vara så många bohuslänningar i trädgårdsbloggosfären.
  Kikade runt hos dig för att försöka se ditt hus men jag får nog titta lite till...mycket trevlig blogg måste jag säga..hamnar på listan direkt!
  Här är det också regnigt idag..tyvärr..jag hade behövt få en del gjort ute...
  Ha de gôtt..
  /Tesa

  SvaraRadera
 2. Trist med regn på sin lediga dag! Men visst har det väl klarnat upp lite nu(eftermiddag/kväll)?

  Själv tycker jag att inomhusstäd vår/sommar nästan känns onödigt, jag tänker ju inte vara inne;) Däremot i trädgården, där putsas och fejjas det desto mer. Gäster får helt enkelt ha överseende med en trädgårdsfanatikers prioriteringar;D

  Hoppas att du fått gjort nåt av det du tänkt om än senare än önskat och trevlig fortsättning på den lediga dan.
  /U

  SvaraRadera
 3. Så där är det jämt för mig också! Som tur är har jag inget emot att kura framför datorn. Men visst är det trist och typiskt om man gått och suktat över fint väder i flera dagar, och längtat ut, och när man äntligen kan så vill det sig inte.

  Nu har du lärt mig det svenska namnet på en växt jag ständigt stöter på här i England. Här kallas den "Wild garlic", alltså vild vitlök. Visst har jag sett Ramslök nämnas i flera olika sammanhang, inklusive hos bloggare. Men det är först nu när jag ser din bild med blommorna som jag fattar vad det är för en!

  SvaraRadera
 4. Vacker bild från en vacker trädgård. Och vad skönt att det kom regn till sist (åtminsone här uppe). /Ruben

  SvaraRadera
 5. Tesa, kul att du är här, jag känner mig hedrad över att hamna på din lista. Nu kan vi bohusläningar klaga på vädret tillsammans!
  Utblickare, jag tycker också att det är ett grymt öde att behöva städa inomhus på sommaren. Men med håriga katter och allergiska nattgäster krävs det punktinsatser...
  Camellia, tack för det engelska namnet på ramslöken! Jag har alltid undrat vad wild garlic är, nu vet jag.
  Ruben, vi har också väntat på regn. I alla fall växtligheten i trädgård och natur. Egentligen är jag tacksam. Å deras vägnar i alla fall.

  SvaraRadera