söndag 19 april 2009

Tjohoooo!!!!


Jag har hittat den! Den fräkniga julrosen! Och jag behövde inte ens leta land och rike kring-den stod och väntade på mig på Blomsterlandet i Uddevalla! Jag undrar om den har stått där länge. Och jag som bara skulle in och skaffa en laddning penseer.
Jag är lika lycklig som min man var när Färjestad vann elitserien i ishockey!

9 kommentarer:

 1. Jag lyckas inte med julros, men nu har jag fått nys om att det växer vilt här på Kinnekulle.
  Så då borde ju även jag kunna få till det.
  Ska bli spännande att följa och se den i din trädgård.

  SvaraRadera
 2. Grattis! Ser fram mot en närbild när du fått den planterad ;-)
  Ha dé himla gôtt
  Nina

  SvaraRadera
 3. Kul! Jag köpte en fräknig julros förra året. Det har en knopp, som jag väntar på med spänning. Fast hur kan man bli glad när Färjestad vinner SM-guld? Konstig man du har *ler*. /Anette HV-fantast

  SvaraRadera
 4. Ja du, en värmlänning förblir en värmlänning vart han sig i världen vänder...Det kanske är samma sak med smålänningar? Nu ska jag invänta rätt ljus och försöka få till en bra bild på min nya julros!

  SvaraRadera
 5. En obeskrivlig lycka alltså! Gjorde du också vågen? Ha det gott! /Ruben

  SvaraRadera
 6. En sann och obeskrivlig lycka, ja! Och till skillnad från hockeylyckan är julroslyckan av ett mer pålitligt slag-den kommer igen nästa säsong, och nästa, och nästa. Man kan göra vågen i april vartenda år! Det är därför trädgårdsmästare lever så länge. Till skillnad från hockeyfans som riskerar att dö av plötsligt hjärtstillestånd.

  SvaraRadera
 7. Hej, hallå där, vad kul att du hittade mig, det gjorde ju, att jag hittade dig. Nu har jag läst hela april – du skriver så trevligt! Din blogg vill jag absolut följa! Kul att du var i London (ja, våren är härligt lång här!), har funderat på det, men faktiskt inte tagit mig till The Garden Museum (jag får ursäkta mig med att de varit stängda för renovering stor del av tiden jag bott här).

  Lycka till med dina fräkniga julrosor!

  SvaraRadera
 8. Tack Camellia, detsamma! Denna trädgårdsbloggvärld är ju rent häpnadsväckande-så lätt att surfa runt och göra nya trevliga bekantskaper lite varsomhelst i världen. Och så lätt att bli fast vid datorn. Fast den fräkniga julrosen har jag under uppsikt, mitt i blickfältet utanför fönstret...Nästa projekt är en dubbelblommande. Och jag vet precis var den ska stå.

  SvaraRadera