onsdag 22 september 2010

Vykort

Hejhej! Det är inte här vi är just nu. Vi fick med datorn men glömde kabeln till kameran, så det här vykortet är från den ö som ligger några sjömil bort. Vi var där för några år sen. Kea heter den. Men det ser ungefär likadant ut här, på Andros. Grekland, förstås. Kykladerna.

Blått glasklart Medelhav, torra berg, vidunderliga utsikter och dofter vart man går. Och det gör man. Går, alltså. Eller simmar.

Idag blåser det våldsamt, det var flera meter höga vågor på havet när vi åkte med färjan från Rafina till Andros imorse.

Och jag hittade fantastiskt vackra strandliljor i sanden när vi badade förut. Dem ska jag visa när jag är hemma och kan tanka in bilder igen.

Kom gärna hit, Andros behöver fler turister!

7 kommentarer:

 1. OK, om jag kunde skulle jag komma... vilket fantastiskt vatten:)
  Ha en skön semester!

  SvaraRadera
 2. Åh vad avundsjuk jag blir, det låter helt underbart!! Men jag missunnar dig inte din semester;)) Ha det så gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Jag kommer... fast ett annat år skulle jag tro,
  Tack för vykorts hälsningen.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 4. Åh sååååå härligt att få simma i det glasklara vattnet....och äta den goda, antar jag, maten...och....

  SvaraRadera
 5. Här kommer jag flygande, i tanken! Faktum är att vi fick lite rejäl sensommarvärme också här, i alla fall i går. Lunch på terass i barärmat. Och jag smälte så gott i solen. Men nu ser det ut att bli stopp på dylika excesser - här lovas hällande regn för resten av veckan! Ha det så underbart där du är och på återhörande!

  SvaraRadera
 6. Härligt!
  Vi kommer snart åt ert håll ;-)
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 7. Inger, vattnet är verkligen fantastiskt.Medelhavet är bäst i Grekland.

  Monne:tacktack!

  Annika: Grekland finns kvar när du kommer, jag lovar!

  AnnCharlotte:jo, maten är jättegod på denna ö. Här finns mest grekiska turister och dem kan man inte lura på slarvig mat.

  Nilla:vad härlig med sensommarvärme i England! Om jag inte minns fel så kan den dyka upp långt in i oktober om man har tur.

  Birgitta: vad skönt, ni har det härliga kvar!

  SvaraRadera