fredag 5 februari 2010

Förlåt, men jag drabbades av plötslig greksjuka

Jag har ett gott immunförsvar och åker sällan på virus och annat skräp, men den besvärliga greksjukan har jag ingen som helst motståndskraft mot. Det räcker med en reklambild för någon resebyrå eller så, sen är det kört. Jag blir helt knockad.

Nu "råkade" jag surfa in på Kalimera.se och sen var jag bara tvungen att gå igenom mina gamla bilder från grekiska öar. Steget är nu mycket mycket kort till närmaste flygbolag.

Bilden är från en tur till den kykladiska ön Kea i maj 2007. Kors och tvärs över denna ö går det antika körvägar som numera är promenad-och åsnestigar. Längs dessa stigar hittar man fikonträd, citronlundar, vallmo, doftande torra örter och vackra utsikter, och i slutet på varje stig hittar man en strand med en alldeles lagom välplacerad liten taverna.

Enda trösten i denna svåra stund är att alltihop finns kvar till nästa gång.

8 kommentarer:

 1. Jag ska försöka förlåta dig...........men jag har fått vallmofeber av din bild också så lätt blir det inte ;-) /Trevlig helg. kram Anette

  SvaraRadera
 2. För en gångs skull tillönskar vi inte sjuklingen god bättring - för vad kan väl vara en bättre metod att uthärda detta vinterelände än lite verklighetsflykt!? Njut av minnen och fantasier om en vänligare årstid!

  SvaraRadera
 3. Låter som en finfin sjuka. Grekland är lätt att falla för. Just nu kan man väl tyvärr oroa sig för deras ekonomi.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Låter som en sjuka som kan förvärras av en god fetasallad, vet inte om jag ska rekommendera det. Du påminner mig om att det var alldeles vansinnigt länge sedan jag var i Grekland....

  SvaraRadera
 5. Har aldrig varit i Grekland men din bild ger mig reslust. Högst på önskelistan står Kreta, gärna i mars månad.
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 6. Nån gång vill jag båtluffa i den grekiska övärlden.....
  Ha en drömfylld helg
  Nina

  SvaraRadera
 7. Trevlig sjuka tycker jag.
  Kalimera har jag varit och det är ordlöst kan jag säga.
  Själv skall jag till La Gomera i slutet på mars.
  Ok det också.
  Ha en bra dag
  Annika

  SvaraRadera