torsdag 19 november 2009

Längtar efter värme

Jag sitter nu nästan varenda kväll och går igenom gamla Greklandsbilder . Bara för att värma upp själen lite. Detta tror jag är en datura eller änglatrumpetvariant, väldigt fluffig, hos en tant på Amorgos i Kykladerna. Tanten blev fruktansvärt förtjust över vårt intresse för hennes växter. När vi stötte på henne dagen efter nere i byn föll hon oss om halsen och visade upp oss för alla sina vänner.

Själv blir jag också på väldigt gott humör när jag surfar runt på alla era bloggar. Kära bloggkamrater, det är så uppiggande och härligt att ni finns kvar och visar bilder och delar med er av stort och smått! Mitt i mörkaste november.

På lördag åker jag till London. Där lär det också vara ganska blött och blåsigt just nu. Fast det gör ingenting. Återkommer med rapport!

8 kommentarer:

 1. Fick du inte med dig ett skott? Som krukväxt borde den ju funka..... Härligt när växtintresset öppnar hjärtan ;-)
  Ha en himla trevlig London-tripp, själv åker jag till kungliga hufvudstaden o besöker min son
  Nina

  SvaraRadera
 2. Får nog återvända till Amorgos och hämta ett skott. Det är alltid bra att ha ett ärende...
  Stockholm är också trevligt!

  SvaraRadera
 3. Vitmenade väggar, knallblå dörrar och illröda blommor. Ah, det var alldeles för länge sedan jag var i Grekland. Att titta på gamla semesterbilder låter som en bra ljusterapi.

  SvaraRadera
 4. Härligt, gillar London, trädgårdarna fina fortfarande, utanför hotell och sånt.

  SvaraRadera
 5. Visst är det skönt att få "resa runt" med sina bloggvänner. Nu har jag ju varit i Grekland med dig. Där har jag inte varit förut :-)
  London! Vad mysigt. Vem bryr sig om vädret då. Det är väl säkert julpyntat och fint nu! Ha det så kul. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Camellia- jag hörde just på Rapport att England har fått århundradets dos av vatten. Tror du man ska ta med sig gummistövlar till London? Ska bli kul i alla fall. Vi ses!

  Hannele-trädgårdar lär det bli.I november är man väldigt tacksam för minsta lilla grönska.

  Anette-åk till Grekland för sjuttsingen! Köp en lågprisbiljett till Aten, ta tunnelbanan till Pireus och sen ut i Medelhavet med första bästa färja.

  SvaraRadera
 7. Visst är det härligt att titta på sommarbilder, saknar alla färger. Och Grekland är ett av mina favvo ställen att åka till, liksom London.
  Trevlig resa!

  SvaraRadera
 8. Ja tack tar gärna emot en rapport.
  Hoppas du får det bra.
  Annika

  SvaraRadera