Jag brukar inte skörda purjolök i april. Men när jag tog en närmare titt på mitt ogräsfyllda grönsaksland för att göra plats för nya lilla miniväxthuset, så fanns det faktiskt helt fräscha purjolökar i jorden. Och ett par gamla gula lökar som satt ny fart, tillsammans med vårens första självsådda gotländska kajplök. En riktig vårsoppa bara sådär på tisdag eftermiddag,.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
låter overkligt med så mycket ogräs redan;)
SvaraRaderaHello, what a leek beautiful and delicious! and that will prepare delicious? salad ...
SvaraRaderagood night. Valentina
Låter väldigt gott:) Här kan jag snart skörda lite sparris:) Ha det gott/Monne
SvaraRaderaFantastiskt, ingen tjäle på Orust den gångna vintern alltså. Här har gräslöken fått fart, men medelhavsörterna ser bra slaka ut (ett enda snöfall och så mycket stryker med!)
SvaraRaderaMarie: inte så overkligt om man är dum nog att lämna ogräset utan åtgärd på hösten.
SvaraRaderaValentina: A soup with leeks and onions from the garden.And potatoes from the kitchen cupboard.
Monne,sparris är ju verkligen en extralyxig primör, härligt!
Nilla: Det var faktiskt djupfryst ett tag men det bet inte på all purjolök. Har ni haft snöfall? Nu?