torsdag 19 april 2012

Det är tur..

 ...att man har anledning att gå ut i trädgården någon gång emellanåt, trots det eländiga vädret, annars hade ju dessa påskliljor fått stå där alldeles obetittade. Själva kom de undan med blotta förskräckelsen när flaggstången, som står mitt i påskliljeplanteringen, gick samma väg som växthuset. Nämligen all världens. Offer för västlig kuling. Adjö flaggstång. Adjö växthus. Ni tjänade oss väl.


Och man kan alltid räkna med sällskap när man vågar sticka näsan utanför ytterdörren.  Till helgen SKA jag ut och klippa buskar och röja bland överlevande ogräs!

5 kommentarer:

 1. Det var ju tur att dessa vackra påskliljor klarade sig från att blåsa bort:)) Väldigt vackra. "Din" pion står föresten och väntar på dig, den skulle kanske behöva komma i rabatten snart. Om du ändrat dig så hör gärna av dig för jag har köpare på den i så fall:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Monne, jag har definitivt inte ändrat mig. Är du hemma på lördag?

  SvaraRadera
 3. beautiful, the true picture. enjoyable Saturday ... Valentina

  SvaraRadera
 4. Lördag-nu lyser solen men morgonen började med snö. Skulle behöva vårröja men vill gära att det ska vara varmt. Lycka till med buskarna!

  SvaraRadera
 5. Så förfärligt, och läskigt dessutom, med en flera meter lång flaggstång i fritt fall. Och att förlora ett växthus också, usch vad urtrist. Peppar, peppar, hos mig har (höst)stormarna hittills haft vänligheten att knäcka bara buskar som jag ändå ville bli av med.

  SvaraRadera