onsdag 28 april 2010

Tips

Intervjun med Annika Christensen som jag skrev om i det förra inlägget kommer i P4 Väst idag! Programmet heter Cappuccino och börjar klockan 9. Ungefär 9:40 tror programledarna att det sänds.
P4 Väst hittar du här, och sedan hittar du Cappuccino via sökrutan på sidan. Det går att lyssna direkt, och sedan i efterhand när Lilian och Cissi som sänder har lagt ut intervjun på hemsidan. Med Annikas bilder förrstås!

5 kommentarer:

 1. Hej vilken härlig blogg, jag hittade hit Annikas blogg. Hit kommer jag flera gånger.
  Ha de gott. Catarina

  SvaraRadera
 2. Hej vad kul att jag hittade din blogg genom Annika Christensens blogg, där ser man vad otroligt givande det är att blogga:) Jag bor på Tjörn och brukar för det mesta lyssna på Cappuccini. Tänk vad trevligt att du också hade en blogg:)) Nu kan det ju bli både öronen och ögonen som kan ta del av dig;) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Får ta mig in och lyssan gillar Annikas blogg och det var så jag hittade till dig.
  Ser att jag inte var den först.

  Ha det gott
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Jättetrevlig intervju. Vilken energikick att lyssna på er! /Ruben

  SvaraRadera
 5. Vad kul! Tre nya kamrater och Ruben som har lyssnat på programmet, vad glad jag blir!

  Monne, ibland har vi svårt att hålla ordning på oss själva, Cecilia som sänder cappuccino och jag som jobbar med nyheter till vardags... Så det är på halvslag du hör mig, däremellan är det Cissi! Ibland har vi ytterligare en Cecilia på jobbet, och då blir förvirringen total.

  Nu har jag förresten lagt ut programmet i SR-s reportagebyrå, så det kan hända att det dyker upp i någon annan P4-kanal också!

  SvaraRadera